Суспільство

Технічне обслуговування газових мереж: що потрібно знати мешканцям багатоповерхівок

8 March 2024, 16:37

Житомирська філія «ГАЗМЕРЕЖІ» інформує мешканців багатоповерхівок (гуртожитків) Житомира та області про особливості надання послуг з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання (ТО ВБСГ) у багатоквартирних будинках.

Періодичність виконання робіт залежить від строку експлуатації мереж. Так, внутрішньобудинкові мережі, строк експлуатації яких складає до 25 років, мають обслуговуватись один раз на 5 років. Якщо строк експлуатації понад 25 років – раз на 3 роки. Усі ці моменти враховано під час формування графіку робіт по всіх об’єктах. Із графіками проведення робіт можна ознайомитись на сайті Житомирської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України».

Платіжка за ТО надходитиме один раз на 3 або 5 років та стосуватиметься лише багатоквартирних будинків та гуртожитків. Розрахунки на оплату будуть надаватись у тому місяці, у якому буде проводитись технічне обслуговування за визначеним графіком.

Оплата розраховується за єдиним підходом, визначеним НКРЕКП. Вона формується на основі технічного обслуговування будинку та залежить від обсягу робіт для конкретно будинку. Зокрема, плата відкрито публікується на сайті компанії, що проводить обслуговування.

Газовики вкотре наголошують на дотриманні правил безпечного використання газу у побуті та відповідальному споживанні енергоресурсу!

Пресслужба Житомирської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: газ Газмережі платіж 
Матеріали по темі