Місто

У Житомирі 31-річний водій Chrysler не впорався з керуванням та зніс дерево й повалив електроопору на майдані Короленка

9 March 2024, 10:37

У Житомирі увечері 8 березня на майдані Короленка сталася ДТП – 31-річний водій Chrysler, не впоравшись із керуванням авто, зніс дерево та повалив електроопору.

Про це 9 березня повідомляє патрульна поліція Житомирської області.

«Учора, близько 22 години, на майдані Короленка сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. За попередньою інформацією, водій автомобіля Chrysler не впорався з керуванням, зніс дерево та повалив електроопору. У результаті ДТП 31-річний керманич отримав травми та ушпиталений до медичного закладу», - йдеться в повідомленні.

Патрульні на місці події забезпечили регулювання та безпеку дорожнього руху, а оформленням матеріалів автопригоди займалися слідчі.

«Водії, вкотре закликаємо вас, будьте уважними за кермом та дотримуйтеся правил дорожнього руху! Не нехтуйте власною ж безпекою», - наголошують патрульні.

Зазначимо, що поліція Житомирської області повідомила, що за кермом авто був житомирянин, а ДТП сталася по вулиці Перемоги.

Як повідомляв Житомир.info, уночі 21 січня 2024 року п’яний водій Volkswagen скоїв 2 ДТП за 10 хвилин у центрі Житомира: його шукали всі патрульні екіпажі міста, а зупинило дерево на Київській.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП дерево водій електроопора стовб патрульний майдан Короленка Chrysler  
Матеріали по темі