Місто

Водійка Audi, яка ледь не збила людей на пішохідному переході у Житомирі, отримала постанову від патрульних

11 March 2024, 15:55

Житомирські патрульні розшукали водійку Audi, яка на пішохідному переході ледь не збила людей. Відео із зафільмованим порушенням ПДР правоохоронцям надіслав читач.

Про це 11 березня повідомляє патрульна поліція Житомирської області.

«Community policing — це про співпрацю громади та поліції. Днями соціальними мережами ширилося відео, де транспортний засіб Audi порушив правила дорожнього руху. Патрульні розшукали власницю авто. Жінка ознайомитись із відеодоказом правопорушення та підтвердила, що саме вона була за кермом», - йдеться в повідомленні.

Поліцейські винесли на кермувальницю постанову за ч. 2 ст. 122 (Порушення правил обгону) КУпАП.

«Дякуємо уважним читачам за активну громадську позицію, що не залишаються осторонь та повідомляють про правопорушення. Разом зробимо наше місто безпечним», - наголошують правоохоронці.

Нагадаємо, 7 березня патрульні знайшли водія BMW, який на житомирському перехресті їхав зустрічною смугою руху. Про порушення ПДР поліції повідомив інший керманич авто та надав відеодокази.

Як повідомляв Житомир.info, 9 лютого 2024 року у Черняхові правоохоронці виявили 23-річного житомирянина, який порушив Правила дорожнього руху. Під час перевірки автомобіля поліцейські виявили у багажнику гранату.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ПДР відео водійка патрульний пішохідний перехід читач порушення постанова  
Матеріали по темі