Події

Увечері поблизу Житомира 44-річний водій Peugeot збив 22-річного чоловіка, який переходив дорогу: пішохід потрапив до лікарні

12 March 2024, 14:03

Поліція розслідує ДТП неподалік Житомира, в якій травмовано пішохода.

Про це 12 березня інформує Житомирське районне управління поліції.

«Подія сталася 11 березня близько 22:00 у селі Іванівка Березівської громади. На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського районного управління поліції. Попередньо, 44-річний житель громади, керуючи автомобілем «Peugeot», здійснив наїзд на чоловіка, який перетинав автошлях. Внаслідок ДТП пішохід, 22-річний житомирянин, отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні», - йдеться в повідомленні.

Тож слідчі Житомирського райуправління поліції з’ясовують усі обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Водночас поліція звертається до водіїв: будьте особливо уважними під час руху неосвітленими ділянками дороги та у місцях можливої появи пішоходів на дорозі.

«Шановні пішоходи! Переходьте дорогу виключно у встановлених місцях, переконавшись у безпечності ваших дій. Не забувайте, що в темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходи, які рухаються проїзною частиною чи узбіччям, повинні використовувати світлоповертальні елементи (стрічку, наклейку, жилет тощо) або бути в одязі, який має світлоповертальні елементи», - наголошують правоохоронці.

Нагадаємо, поблизу села Клочове Житомирської області зранку 12 березня сталася ДТП з потерпілими, внаслідок чого рух транспорту в напрямку Рівного ускладнений.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 10 березня 2024 року у Житомирі 57-річний водій легковика Lanos допустив наїзд на чоловіка, а ввечері – 27-річний керманич Peugeot травмував 62-річну жінку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП наїзд пішохід наїзд на пішохода Іванівка водій  
Матеріали по темі