Місто

На вул. С. Параджанова 23-річний водій Кіа збив 36-річну житомирянку: поліція розшукує свідків ДТП

12 March 2024, 17:11

Уранці на околиці Житомира водій кросовера збив пішохода: поліція просить відгукнутися свідків події.

Про це 12 березня повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«Подія сталася 12 березня близько 09:00 по вулиці Сергія Параджанова в обласному центрі. На місці ДТП працювала слідчо-оперативна група Житомирського районного управління поліції. Попередньо, керманич автомобіля «Кіа», 23-річний житель Харківщини, здійснив наїзд на жінку, яка перетинала автошлях. У результаті ДТП пішохід, 36-річна житомирянка, отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікувального закладу.», - йдеться в повідомленні.

Нині слідчі Житомирського районного управління поліції з’ясовують усі обставини дорожньо-транспортної пригоди та встановлюють свідків події.

«Тож якщо ви стали очевидцем ДТП або вам відома будь-яка інформація, важлива для слідства, просимо вас звернутися за номерами: +380 96 999 53 90 або 102», - звертаються правоохоронці.

Фото: Житомирське районне управління поліції

Нагадаємо, увечері 11 березня у селі Іванівка Березівської громади поблизу Житомира 44-річний водій Peugeot збив 22-річного чоловіка, який переходив дорогу. Пішохід потрапив до лікарні.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 10 березня 2024 року у Житомирі 57-річний водій легковика Lanos допустив наїзд на чоловіка, а ввечері – 27-річний керманич Peugeot травмував 62-річну жінку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП наїзд Параджанова поліція пішохід наїзд на пішохода  
Матеріали по темі