Місто

На перехресті двох вулиць у Житомирі водій Toyota Camry побив пішохода

12 March 2024, 17:13

Окружна прокуратура розпочала кримінальне провадження стосовно водія Toyota Camry, який на пішохідному переході у Житомирі побив чоловіка.

Про це 12 березня повідомила пресслужба Житомирської обласної прокуратури.

«Житомирською окружною прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом скоєння хуліганства (ч. 1 ст. 296 КК України). Під час моніторингу соцмереж окружною прокуратурою встановлено, що у Телеграм-каналі 11.03.2024 розміщено відео про інцидент, який днями стався на перехресті центральних вулиць Житомира. Зокрема, водій автомобіля марки «Toyota Camry», попри те, що група людей розпочала перехід проїжджої частини вулиці по пішохідному переходу, не зупинився, а продовжив рухатися. Унаслідок цього авто проїхало впритул до одного з перехожих. Зупинившись для з’ясування стосунків, водій вийшов з автомобіля та вдарив чоловіка в обличчя. Від несподіваного сильного удару перехожий впав на асфальт», - йдеться у повідомленні.

Установлено, що авто марки «Toyota Camry» зареєстроване на жителя Харківської області. Також вживаються оперативні заходи щодо встановлення інших учасників інциденту та потерпілого.

Наразі матеріали кримінального провадження передані до Житомирського райуправління поліції для проведення досудового розслідування.

Зауважимо, що з відео, яке виклав Blacklist у своєму Telegram-каналі, видно, що подія сталася на перехресті вулиць Небесної сотні та Бориса Тена.

Нагадаємо, 11 березня патрульна поліція Житомирської області інформувала, що правоохоронці розшукали водійку Audi, яка на пішохідному переході ледь не збила людей.

Як повідомляв Житомир.info, 7 березня 2024 року патрульна поліція Житомирської області інформувала,що правоохоронці знайшли водія BMW, який на перехресті у Житомирі їхав зустрічною смугою руху. Про порушення ПДР поліції повідомив інший керманич авто та надав відеодокази.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прокуратура пішохід побиття водій хуліганство вул. Небесної сотні вул. Бориса Тена 
Матеріали по темі