Місто

З житомирського ТРЦ «Глобал» евакуювали відвідувачів через анонімне повідомлення про замінування

13 March 2024, 16:28

У Житомирі 13 березня після 16:00 поліція почала евакуацію людей з житомирського ТРЦ «Глобал» через отримане повідомлення про замінування торговельного центру.

«На місці вже працюють вибухотехніки, патрульні, слідчо-оперативна група. Проводиться евакуація людей», - повідомила в коментарі Житомир.info речниця ГУНП Вікторія Дубовик.

Зауважимо, що анонімне повідомлення направила на дві електронні адреси – головного управління Нацполіції у Житомирській області та сайту Житомир.info.

У тексті, написаному російською, йшлося про бомби «на кожному поверсі» ТРЦ «Глобал UA».

«На кожному поверсі знаходяться гексогенові та тротилові бомби, які вибухнуть о 17:00 за місцевим часом», - лякав анонім.

Нагадаємо, поліцейські розшукали чоловіка, який 17 лютого повідомив про замінування автовокзалу у Бердичеві – 36-річний житель Райгородоцької громади, який нині відбуває покарання за вчинені майнові злочини в одній із виправних установ області.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 5 лютого 2024 року на електронну пошту одного з ліцеїв Житомира надійшло повідомлення про замінування усіх ліцеї міста.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: замінування Глобал поліція  
Матеріали по темі