Події

На трасі поблизу Житомира патрульні зупинили нетверезого водія фури, який порушував ПДР та виїжджав на зустрічну смугу

14 March 2024, 09:35

Патрульні отримали повідомлення про те, що на трасі Київ-Чоп рухається водій вантажного автомобіля Scania з напівпричепом Krone, який порушує ПДР та здійснює виїзди на зустрічну смугу руху.

Про це ввечері 13 березня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Сьогодні, близько 14-ї години, патрульні отримали повідомлення від громадянина про те, що автодорогою Київ — Чоп рухається вантажний автомобіль Scania з напівпричепом Krone, за кермом якого перебуває водій, ймовірно, у стані сп'яніння, порушує правила дорожнього руху — здійснює виїзди на смугу зустрічного руху», - йдеться у повідомленні.

Поліцейські підтримуючи зв'язок із заявником, зупинили автомобіль, що підпадав під орієнтування, на 129 км автодороги Київ — Чоп, поблизу села Глибочиця.

Під час спілкування з водієм вантажівки та перевірки його документів, інспектори виявили, що чоловік таки має ознаки алкогольного сп'яніння. Громадянин відмовився пройти освідування у встановленому законом порядку.

Відео патрульної поліції Житомирської області

Патрульні відсторонили чоловіка від керування транспортним засобом та склали на нього протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. Рішення у цій справі прийматиме суд

Нагадаємо, 11 березня у Малині патрульні виявили водія Mazda, який перебував за кермом у нетверезому стані. А пасажир автомобіля запропонував правоохоронцям відкупне 8 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, за вихідні 9 та 10 березня 2024 року патрульні виявили 13 нетверезих водіїв. Один з них спричинив ДТП, в’їхавши у стовп на вулиці М. Сціборського у Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція патрульна поліція водій нетверезий водій фура траса Київ-Чоп Глибочиця 
Матеріали по темі