Події

Їздив напідпитку та не мав права кермувати авто: у Житомирській області втретє за рік зупинили п'яного водія Hyundai

15 March 2024, 12:48

Патрульні зупинили водія у стані сп'яніння втретє за рік. Днями, близько опівночі, на стаціонарному посту Кочерів, за порушення правил дорожнього руху поліцейські зупинили автомобіль Hyundai. Під час перевірки документів інспектори встановили, що водій вже позбавлений права керування транспортними засобами, не вперше сів за кермо напідпитку та знову виявили у чоловіка ознаки сп'яніння.

Про це 15 березня інформує патрульна поліція Житомирської області.

«Пройти освідування на стан сп'яніння у встановленому законом порядку керманич — відмовився. Патрульні відсторонили чоловіка від керування транспортним засобом та склали на нього протокол за ч. 3 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння, втретє протягом року та відмова від огляду на стан сп'яніння), два протоколи за ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка позбавлена права керування, вчинене повторно протягом року) та винесли постанову за ст. 125 (Інші порушення правил дорожнього руху) КУпАП», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, за 2 місяці у Житомирській області сталися понад 40 ДТП за участі нетверезих водіїв.

Як повідомляв Житомир.info, у Звягелі суд на 3 роки позбавив 26-річного чоловіка права керування транспортними засобами та оштрафував на 34 тисячі гривень. У січні він керував авто з явними ознаками сп’яніння, як виявилось, він був позбавлений права кермування на 1 рік. Про це 14 березня повідомила пресслужба Звягельського районного відділу поліції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: нетверезий водій протокол патрульний водій п'яний водій постанова ПДР  
Матеріали по темі