Місто

Водій, який на швидкості в’їхав у стіну СТО на перехресті у Житомирі, був п’яний: від медичної допомоги учасники ДТП відмовилися

15 March 2024, 18:50

Водій та пасажири автомобіля, який на швидкості в’їхав у стіну СТО на перехресті вулиць Селецької та Космонавтів, від медичної допомоги відмовилися.

Про це ввечері 15 березня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Патрульні оперативно прибули на місце події та встановили, що автопригода сталась за участю автомобіля Chevrolet. Від медичної допомоги водій та пасажири відмовилися. Оформленням матеріалів дорожньо-транспортної пригоди, займалися поліцейські, які встановили, що керманич авто не вибрав безпечної швидкості руху, щоб мати змогу постійно контролювати рух транспортного засобу та безпечно керувати ним», - йдеться у повідомленні.

Водій пройшов огляд на визначення стану сп'яніння за допомогою приладу Драгер на місці. Результат — 2,38 проміле алкоголю, що майже в 12 разів перевищує допустиму норму.

Відео патрульної поліції Житомирської області

Патрульні відсторонили чоловіка від керування транспортним засобом та склали на нього адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та за ч. 4 ст. 130 (Вживання водієм транспортного засобу алкоголю чи наркотиків після ДТП) КУпАП.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 15 березня 2024 року авто з пасажирами в’їхало у стіну СТО на перехресті вулиць Селецької та Космонавтів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП СТО нетверезий водій Польова 
Матеріали по темі