Події

У селі Житомирського району майже дві години горів склад: вогонь знищив 140 кв.м покрівлі та перекриття

18 March 2024, 10:51

Учора рятувальники ліквідували пожежу в складському приміщенні в селі Глибочок, бійцям необхідно було додатково проводити розбір конструкцій. Внаслідок займання знищена частина покрівлі та перекриття.

Про це 18 березня повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«17 березня о 17:23 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в цегляному складському приміщенні (загальна площа 560 кв.м.) в с. Глибочок Новогуйвинської територіальної громади Житомирського району. По прибуттю до місця події рятувальників було встановлено, що в одній із кімнат приміщення складу горіла частина перекриття та покрівля. Вогонь стрімко поширювався над іншими складськими приміщеннями. Крім того, існувала імовірність збільшення площі пожежі на прибудову, де розміщена котельня. Керівник гасіння пожежі залучив додаткові сили та засоби для безперебійної подачі води та гасіння пожежі. Спільними зусиллями о 18:30 пожежу вдалося локалізувати. Бійці ДСНС одночасно проводили розбір конструкцій, проливали водою та безпосередньо гасили приміщення, в якому виникла пожежа. О 19:17 пожежу ліквідували», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що внаслідок займання вогнем знищено 140 кв.м. покрівлі та перекриття. Прибудова залишилася неушкодженою. Причина займання наразі встановлюється фахівцями.

Нагадаємо, 14 березня у смт Брусилів Житомирського району рятувальники понад три години намагалися ліквідувати пожежу в цегляному ангарі місцевої агрофірми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальник склад 
Матеріали по темі