Місто

На вул. Покровській у Житомирі патрульні знайшли кастет та пістолет у порушника комендантської години

19 March 2024, 16:10

У Житомирі під час комендантської години патрульні зупинили чоловіка, який мав при собі предмети, схожі на зброю – кастет та пістолет. Речі вилучили та відправили на експертизу.

Про це 19 березня інформує патрульна поліція Житомирської області.

«Ми виявили предмети, схожі на холодну зброю. У суботу, близько 2 години ночі, на вулиці Покровській патрульні зупинили порушника комендантської години. Спілкуючись з громадянином, інспектори помітили, що він нервує та намагається якнайшвидше завершити розмову. Поведінка чоловіка викликала підозру у поліцейських і вони вирішили провести поверхневу перевірку. Як виявилось — недаремно, патрульні виявили предмет, ймовірно, холодну зброю (кастет) та предмет, схожий на пістолет», - йдеться в повідомленні.

Інспектори викликали на місце події слідчо-оперативну групу, яка надасть правову кваліфікацію діям громадянина.

Предмети, схожі на холодну зброю, поліцейські вилучили в присутності понятих та направили на експертизу.

Нагадаємо, житомирські правоохоронці перевіряли вихідними, 3 та 4 лютого, чи дотримуються містяни комендантської години. Виявили близько 20 порушників.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці січня 2024 року у Житомирі поліція розпочала перевірку бар на вул. Лятошинського, в якому під час комендантської години була вечірка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: комендантська година патрульний Покровська порушник кастет пістолет  
Матеріали по темі