Місто

У Житомирі з 15 квітня почнеться сезонна торгівля квасом та морозивом. Список адрес

20 March 2024, 09:54

Виконком дозволив чотирьом суб’єктам господарювання проводити сезонну торгівлю на території Житомирської міської територіальної громади.

Рішення ухвалили на черговому засіданні міськвиконкому 20 березня 2024 року.

«Проєктом рішення пропонується погодити організацію та проведення сезонного ярмарку з встановленням торговельного обладнання з 15 квітня 2024 року по 15 листопада 2024 року», - сказала директорка департаменту економічного розвитку Вікторія Сичова.

Відповідно до додатка проєкту рішення дозвіл на сезонну торгівлю надається:

ТОВ «Живий квас» – встановлення ролл-барів за 14 адресами;

ФОП Критенко Олена Миколаївна – встановлення ролл-барів за 29 адресами;

ФОП Пархомчук Ольга Олексіївна – встановлення ролл-барів за 9 адресами;

ФОП Баранівська Олена Петрівна – встановлення 2 низькотемпературних прилавків для торгівлі морозивом на бульвар Новий, 6.

Перша заступниця мера Житомира Світлана Ольшанська зауважила, що рішення аналогічне тогорічному, лише додалася одна адреса – вул.Київська, 60.

«Всі інші адреси – з минулого року, нічого нового не додавалося. Скарг минулого року не було ні від мешканців, ні від суб’єктів господарювання, тому є пропозиція підтримати», - сказала Світлана Ольшанська.

Нагадаємо, на засіданні виконавчого комітету 15 лютого минулого року розглядали питання про організацію сезонної торгівлі та надання послуг у сфері розваг на території Житомирської громади: дозволили трьом підприємцям продавати безалкогольні напої, прокат дитячих електромобілів на Старому Бульварі та дитячий електропотяг на Михайлівській.

Як повідомляв Житомир.info, у червні 2022 року виконком дозволив КП «Парк» самостійно надавати дозволи на сезонну торгівлю в житомирських парках.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком торгівля сезонна торгівля квас безалкогольний напій Сичова 
Матеріали по темі