Події

Поліцейські знайшли у іншій області авто Nissan, яке у 74-річного жителя Житомирського району викрав його «квартирант»

22 March 2024, 10:20

Поліцейські затримали підозрюваного у викраденні автомобіля у жителя Брусилова. Про зникнення свого автомобіля «Nissan» 74-річний житель селища повідомив поліцейських уранці 20 березня. Вже за кілька годин правоохоронці встановили місцезнаходження причетного та викраденого позашляховика в іншому регіоні України. Нині чоловікові повідомлено про підозру в учиненому.

Про це 22 березня повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«Потерпілий розповів, що його транспортний засіб напередодні ввечері ще був на подвір’ї, а вже вранці зник. Під час проведення першочергових слідчих дій поліцейські встановили, що разом з транспортним засобом зник і 49-річний знайомий потерпілого, який квартирував у нього останніх пів року. Власник автівки розповів, що чоловік знав, де знаходяться ключі та документи на автомобіль, тож міг безперешкодно ними скористатися», - йдеться в повідомленні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділу поліції №2 (м. Коростишів) Житомирського райуправління.

«Коростишівські оперативники провели низку розшукових заходів. Разом із колегами з Сумщини вони встановили місцезнаходження автомобіля в одній з громад прикордонної області. За кермом знаходився «квартирант» потерпілого. Він пояснив свої дії пошуком заробітків», - повідомляють правоохоронці.

Слідчі відділення поліції №2 (м. Коростишів) Житомирського райуправління затримали чоловіка у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Йому повідомили про підозру в учиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України.

Згідно з чинним законодавством подібні діяння караються від 5 до 8 років ув’язнення.

Нагадаємо, правоохоронці повідомили про підозру 21-річному житомирянину, який уночі 16 березня напідпитку угнав ВАЗ.

Як повідомляв Житомир.info, 16 лютого 2024 року п’яний чоловік викрав ВАЗ на майдані Привокзальному у Житомирі: його затримали за 6 хвилин. А вже 17 лютого 2024 року правоохоронці повідомили про підозру жителю Сумщини, який напідпитку викрав ВАЗ .

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: угон авто викрадення квартирант поліція Брусилів Сумська область  
Матеріали по темі