Влада

В райцентрі Житомирської області на реконструкцію кінотеатру, який горів шість років тому, хочуть витратити ще 28 млн грн

25 March 2024, 16:30

Звягельська міська рада оголосила тендер на ремонтно-реставраційні роботи пам’ятки архітектури місцевого значення – будівлі кінотеатру в місті Звягелі.

Про це 26 березня в інформації про роботу групу «Прозорість та підзвітність» повідомляє пресслужба Житомирської ОВА.

«Відповідно до тендерної документації вказані роботи планують завершити 30 вересня 2024 року та витратити на них не більше 28 млн 451 тис. грн. Фінансування закупівлі здійснюється в межах проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів» за фінансової підтримки Німеччини. Звягельська міська рада встановила ряд вимог до майбутніх контрагентів – учасників закупівлі та вимагає додати в склад тендерної пропозиції банківську гарантію у розмірі 100 тис. грн аби убезпечити об’єкт від недоброчесних виконавців», - йдеться у повідомленні.

Всі детальні технічні вимоги щодо виконання реставраційних робіт опубліковані на офіційному майданчику «Прозорро». Пропозиці від учасників приймають до 26 березня 2024 року.

Нагадаємо, у вересні 2019 року управління у справах сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту Новоград-Волинської (зараз Звягельської) міської ради проводило тендер на ремонтно-реставраційні роботи пам’ятки архітектури місцевого значення будівлі кінотеатру на вулиці Шевченка, 5/1 (І, ІІ черги): переможцем стало зареєстроване у Києві ТОВ «Ж.О.К.» з пропозицією 32,3 млн грн. За інформацією міської ради, в січні 2020 року підрядник розпочав роботи і станом на початок травня цього ж року тривала перша черга будівництва: демонтажні та загальнобудівельні роботи двоповерхового приміщення. На початку жовтня 2021 року фірма виконувала роботи другої черги покриття будівлі, а 21 жовтня в міській раді з підрядником обговорювали завершення робіт перекриття покрівлі та терміни виконання робіт з ремонту фасаду, заповнення прорізів (вікна, двері), проведення благоустрою.

Як повідомляв Житомир.info, в ніч на 19 травня 2018 року в райцентрі Новоград-Волинський горіла будівля колишнього кінотеатру, яку за кілька місяців до цього капітально відремонтували. За інформацією обласного управління ДСНС, пожежа виникла в літній дерев’яній прибудові пивної ресторації «Князь Острозький» і поширилася на впритул розташований Молодіжний центр управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради, який знаходиться у будівлі колишнього кінотеатру.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Звягель кінотеатр Молодіжний центр тендер реставрація ОВА Новоград-Волинський 
Матеріали по темі