Місто

З житомирського ТРЦ «Глобал» евакуйовували майже 4 тисячі людей, підозрілих предметів не знайшли

25 March 2024, 20:46

У житомирському торгово-розважальному центрі «Глобал» підозрілих та вибухонебезпечних предметів не виявили.

Про це ввечері 25 березня повідомили в поліції Житомирської області.

«О 16.55 цього було завершено обстеження ТРЦ «Глобал», розташованого по вул. Київській, 77 у Житомирі та прилеглої до нього території. Будь-яких вибухонебезпечних та підозрілих предметів не виявлено. Було евакуйовано близько 4000 осіб. Рух транспорту не перекривався. До проведених заходів було залучено 15 працівників поліції» - повідомили в пресслужбі ГУНП.

Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення – ч. 1 ст. 259 КК України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності), передбачене покарання – від 2 до 6 років позбавлення волі.

Нагадаємо, 25 березня правоохоронці отримали від колцентру СБУ два повідомлення про замінування торговельного центру «Глобал»: перше о 15:09, наступне – о 15:55.

Як повідомляв Житомир.info, 22 березня 2024 року о 12:10 до поліції надійшло повідомлення від колцентру СБУ про замінування ТРЦ «Глобал», до цього 20 березня 2024 року ввечері правоохоронці перевіряли повідомлення про замінування ТЦ «Глобал» та ввечері 21 березня у «Глобалі» також шукали вибухівку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція замінування вибухівка ТРЦ Глобал евакуація 
Матеріали по темі