ДОПОМОГА

БПД спільно з Міноборони розробили збірку рапортів, заяв та порад для військовослужбовців і членів їх сімей

26 March 2024, 13:31

Системою безоплатної правничої допомоги у співпраці з департаментом юридичного забезпечення Міністерства оборони України розроблена збірка для військовослужбовців та членів їх сімей.

Про це 26 березня повідомили у Facebook-групі БПД.

«До збірки увійшли зразки рапортів, заяв, корисні поради та роз’яснення правових механізмів комунікації військовослужбовців/виць з командуванням. Збірку складено для роз’яснення взаємодії між військовими та командуванням, оскільки саме через рапорт військові повідомляють про особисті питання та потреби, наприклад про матеріальну допомогу, відпустку, направлення на військово-лікарську комісію тощо», - йдеться у повідомленні.

Збірка рапортів, заяв та порад для військових доступна ТУТ

З юридичними питаннями можна звертатися до контакт-центру системи безоплатної правничої допомоги 0800213103 або до бюро правничої допомоги. Усі контакти та сервіси системи БПД за посиланням https://legalaid.gov.ua/kliyentam/yak-otrymaty-bpd/.

Як повідомляв Житомир.info, у березні 2024 року Мінветеранів спільно з Українським Червоним Хрестом впровадило «Єдину ветеранську лінію»: за телефоном 0 800 505 217 кваліфіковані фахівці нададуть консультацію з нагальних питань ветеранам і ветеранкам, членам їхніх сімей, а також родинам полеглих воїнів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: БПД збірка рапорт військовий правнича допомога МО 
Матеріали по темі