Новини компаній

Нічний комфорт: поради з вибору та покупки жіночої піжами в Betega.com.ua

27 March 2024, 14:37

Трикотажна піжама стала невід'ємною частиною нашого гардеробу, як одяг для сну. При бажанні купити піжаму жіночу, звертайтесь на сайт інтернет-магазина. Жіночі піжами бувають різноманітних фасонів і широкої гами кольорів та оздоблень, тому кожен може підібрати комплект, який підійде саме йому. Головне – вибирати піжаму для жінок по сезону, щоб вона була не тільки красивою і зручною, але і відповідала порі року і виконувала свою функцію.

Як вибрати жіночу піжаму для повноцінного сну?

Жіноча піжама має значний вплив на якість відпочинку і відіграє важливу роль у забезпеченні міцного сну та приємного ранку. Гарним варіантом є піжамний комплект від ASOS, який можна придбати на сайті магазину Betega https://betega.com.ua/top-pizhama-asos-l-rozhevyj-btg-0013/. Правильний вибір якісної жіночої піжами може не тільки допомогти розслабитися і добре виспатися після напруженого дня, але і підкреслити індивідуальний стиль і чарівність кожної жінки.

Стильна жіноча піжама: комфорт і розкіш у кожній деталі

Піжама, як і інший одяг, характеризується дизайном і стильовими напрямками. Від мінімалістичних, ніжних, романтичних класичних комплектів до яскравих, гламурних моделей.

У прийдешньому сезоні на піку популярності однотонні лаконічні дизайни, принтовані візерунки та моделі з різноманітними прикрасами:

  • рюші, волани, драпірування, атласні та мереживні вставки;
  • анімалістичні, квіткові та тематичні візерунки;
  • малюнки з монограмами, краватками та градієнтами.

Стильні жіночі піжами радують своїм прекрасним зовнішнім виглядом. Однак їх головне завдання – забезпечувати комфорт. Тому вибір повинен ґрунтуватися на типі комплекту:

  • шорти чи штани з топом;
  • футболка чи сорочка з довгим рукавом;
  • вироби на ґудзиках тощо.

Комплекти-трійки мають ті ж варіації, але є одна відмінність – наявність або відсутність халата. Халати можуть бути на поясі або з запахом на петлях. Вони варіюються за довжиною від коротких, до середини стегна, до максі-довжини.

Що стосується фасону, зверніть увагу на такі модні варіанти, як штани з високою посадкою, шорти або вільні брюки прямого крою. Вони підкреслюють жіночні вигини під час сну. Нічні сорочки для сну слід обирати, виходячи з особливостей фігури жінки, наприклад, розміру бюста. Так вони зможуть зберегти здоров'я і не буде відчуття дискомфорту.

Жінкам з великим декольте та фігурою типу «яблуко» слід обирати сорочку з широкими проймами, а також вільним кроєм або з запахом.

Для жінок зі стрункою, худорлявою фігурою підійде облягаючий комплект з довгими рукавами.

Для вагітних краще обирати футболки вільного крою на резинці або в стилі «бебі-долл», а також занижені штани з широким еластичним поясом.

Розміри жіночих піжам: критерії вибору

Вибір правильного розміру піжами відіграє важливу роль у забезпеченні максимального комфорту та зручності під час сну. Щоб підібрати розмір, який підходить саме вам, важливо враховувати декілька нюансів:

  • Не всі виробники використовують при пошитті стандартну розмірну сітку.
  • Обирайте модель вільного крою з 3-4 см вільного простору в стегнах, плечах і грудях.
  • Зверніть увагу на розмір і форму ґудзиків.

Вибір ідеальної жіночої піжами для комфортного нічного сну – важливий процес, який вимагає уваги до деталей та індивідуальних переваг. Зручна піжама допомагає розслабитися і насолодитися повноцінним відпочинком, а правильно підібрана модель додає жіночому образу впевненості, шарму і чарівності.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: піжама одяг 
Матеріали по темі