Влада

У громаді на півночі Житомирської області за майже 10 млн грн облаштували укриття в чотирьох дитсадках

31 March 2024, 10:36

Завдяки плідній співпраці Житомирської військової адміністрації та UNICEF вдалося відремонтувати укриття в чотирьох садочках на Олевщині.

Про це 30 березня 2024 року повідомив начальник ОВА Віталій Бунечко.

«Діти – майбутнє нашої України, тому ми маємо забезпечити всі умови задля їх безпеки. Бомбосховища облаштовані усім потрібним: сучасною системою вентиляції з рекуперацією, аварійними джерелами світла, сантехнікою, меблями, зокрема стендами з іграшками та канцелярським приладдям. Також тут встановлені ліжечка для того, щоб малеча могла відпочити, навіть під час тривог. На облаштування було витрачено майже 10 мільйонів гривень. Також передали вісім ноутбуків по два на кожен дошкільний заклад», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в листопаді минулого року Міністерство освіти і науки, Житомирська міська рада та Представництво Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) підписали меморандум, який, зокрема, передбачає розроблення типових проєктів будівництва укриттів.

Як повідомляв Житомир.info, до 1 вересня 2023 року у Новогуйвинському ліцеї імені Сергія Процика завдяки підтримці ЮНІСЕФ облаштували укриття.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: укриття дитсадок ЮНІСЕФ Олевськ Бунечко  
Матеріали по темі