Місто

Опалювальний сезон у Житомирі закінчився, тепло отримують лише медичні заклади

1 April 2024, 15:04

30 березня зупинилися всі котельні міста, крім тих, що опалюють медичні заклади.

Про це 1 квітня повідомляє КП «Житомиртеплокомуненерго».

«Наша робота не припиняється. Перерва між опалювальними сезонами — час ремонтів та підготовчих робіт. Наразі готуємося до гідравлічного випробування тепломереж, яке дозволить виявити ділянки, що потребують ремонтів. Після цього буде складено графік і розпочнуться поточні ремонти. Окрім теплотрас, там, де потрібно, будемо ремонтувати обладнання котелень та проводити профілактичні роботи, перевіряти вузли обліку. Також у міжсезоння продовжуємо заплановані роботи зі встановлення теплових лічильників в багатоповерхівках та монтажу газопоршневих машин. Проходження опалювального сезону залежить від підготовки. Цьогорічний пройшов дуже якісно та без критичних поривів. Готуємося до наступного», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 26 березня директор КП «Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин розповів журналістам Житомир.info, як в обласному центрі проходив опалювальний сезон.

Як повідомляв Житомир.info, опалювальний сезон 2024 року планували завершити 30 березня. Відповідне рішення прийняли 25 березня на позачерговому засіданні міськвиконкому. В школах та садочках опалення вимкнуть, але залишать у лікарнях.

Опалювальний сезон у Житомирі почався 16 жовтня 2023 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: опалювальний сезон тепло ЖТКЕ Житомиртеплокомуненерго  
Матеріали по темі