Події

Чоловік наніс численні удари сокирою товаришу у громаді поблизу Житомира, потерпілого госпіталізували

2 April 2024, 10:07

Правоохоронці затримали підозрюваного, який увечері 31 березня у Березівській громаді наніс численні удари сокирою по голові своєму 31-річному товаришу.

Про це 2 квітня повідомила пресслужба Житомирського районного управління поліції.

«Повідомлення про завдання тілесних ушкоджень 31-річному жителю Березівської громади надійшло до поліції увечері 31 березня. Поліцейські відділу №1 Житомирського райуправління, які працювали на місці події, затримали причетного. Нині ведеться слідство. Потерпілого було госпіталізовано. Лікарі діагностували у чоловіка численні травми голови», - йдеться у повідомленні.

Під час проведення першочергових слідчих дій правоохоронці слідчо-оперативної групи відділу поліції №1 Житомирського РУП встановили, що того вечора потерпілий гостював у товариша, 31-річного місцевого жителя. Під час застілля між чоловіками виник ситуативний конфлікт. З’ясовано, що у ході суперечки господар спричинив кілька ударів опонентові сокирою.

Правоохоронці вилучили знаряддя вчинення правопорушення.

Слідчі відділу поліції №1 Житомирського районного управління поліції затримали причетного у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України та повідомили йому про підозру в учиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15 (Замах на кримінальне правопорушення) та ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. Нині вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Згідно з чинним законодавством за таке діяння чоловікові загрожує від 10 до 15 років ув’язнення.

Нагадаємо, 31 березня у селі Івниці Волицької громади 66-річний чоловік вбив сокирою односельця, а потім під місцевою крамницею за чаркою чоловік похизувався скоєним.

Як повідомляв Житомир.info, Богунський районний суд міста Житомира на засіданні 1 квітня 2024 року оголосив вирок у справі про вбивство 36-річної мами й 13-річної доньки, яке сталося у Житомирі 4 вересня 2021 року. Довічне ув'язнення та 5 млн грн моральної шкоди — таке покарання понесе обвинувачений у вбивстві.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція замах на вбивство поранення сокира конфлікт Березівська громада 
Матеріали по темі