Місто

У Житомирі попрощалися із захисником, який загинув під час виконання бойового завдання у Донецькій області

2 April 2024, 12:24

На щиті до Житомира повернувся Олександр Василенко, який загинув 22 березня під час виконання бойового завдання у Донецькій області.

Про це 2 квітня повідомила пресслужба Житомирської міської ради.

«На щиті повернувся Герой. Василенко Олександр Васильович (01.11.1992 — 22.03.2024). Народився у селі Чернін Таращанського району Київської області. Навчався в місцевій школі, далі — у Білоцерківському профтехучилищі, де опанував професію слюсаря-ремонтника. Із 2017 року добровільно захищав Україну в зоні АТО/ООС. Після короткої демобілізації працював у приватному бізнесі. Понад усе любив кохану дружину та донечку, був опорою і підтримкою для батьків. Повномасштабну війну рф проти України зустрів у лавах ЗСУ, напередодні підписавши контракт про військову службу. За сумлінне виконання військових обов'язків неодноразово був нагороджений почесними грамотами та відзнаками. Героїчно загинув у Донецькій області під час виконання бойового завдання із захисту України», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 25 березня у Житомирі попрощалися із Сергієм Петруком, який загинув у лютому 2024 року, захищаючи Батьківщину.

Як повідомляв Житомир.info, 18 березня 2024 року на щиті до Житомира повернулися двоє військовослужбовцівСергій Гончарук та Андрій Горобець, які героїчно віддали своє життя за Україну.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: загиблий військовий ЗСУ прощання поховання військовослужбовець захисник Василенко 
Матеріали по темі