Події

Правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві своєї 71-річної матері в райцентрі Житомирської області

2 April 2024, 12:43

У Бердичеві поліція розслідує обставини загибелі 71-річної пенсіонерки.

Про це 2 квітня повідомила пресслужба Бердичівського районного відділу поліції.

«Уранці 1 квітня до поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про смерть її сестри, яку виявили з тілесними ушкодженнями. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Бердичівського райвідділу поліції. На тілі 71-річної жінки експерти виявили рубані рани. З місця події поліцейські вилучили слідову інформацію та речові докази», - йдеться у повідомленні.

Під підозру одразу потрапив 50-річний син загиблої. Саме він зателефонував до тітки та повідомив, що нібито, коли прокинувся, матір вже була мертвою.

Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, давав суперечні покази й всіляко намагався переконати поліцейських у своїй непричетності до смерті жінки.

Попередньо правоохоронці встановили, що напередодні ввечері між родичами виник конфлікт. Ймовірно, під час з’ясування стосунків чоловік завдав матері смертельних поранень.

Слідчі затримали чоловіка у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Наразі призначено судово-медичну експертизу щодо причин смерті жінки.

Під процесуальним керівництвом Бердичівської окружної прокуратури слідчі поліції повідомили чоловікові про підозру за ч. 1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Нині тривають слідчі дії та вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Відповідно до чинного законодавства чоловікові може загрожувати тривале ув'язнення.

Нагадаємо, правоохоронці затримали підозрюваного, який увечері 31 березня у Березівській громаді наніс численні удари сокирою по голові своєму 31-річному товаришу.

Як повідомляв Житомир.info, Богунський районний суд міста Житомира на засіданні 1 квітня 2024 року оголосив вирок у справі про вбивство 36-річної мами й 13-річної доньки, яке сталося у Житомирі 4 вересня 2021 року. Довічне ув'язнення та 5 млн грн моральної шкоди — таке покарання понесе обвинувачений у вбивстві.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція вбивство пенсіонерка Бердичів син конфлікт 
Матеріали по темі