Події

​У березні житомирські патрульні виявили понад 30 випадків, пов’язаних зі зберіганням чи розповсюдженням наркотиків

2 April 2024, 17:15

За березень цього року патрульні зафіксували 34 випадки пов’язані зі зберіганням або розповсюдженням наркотичних речовин.

Про це 2 квітня інформує патрульна поліція Житомирської області.

«На місця подій, для подальшого з'ясування обставин та вилучення речовин, виїжджали слідчо-оперативні групи. Нагадуємо, що санкція ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ передбачає максимальну відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до 3 років», - йдеться в повідомленні.

Якщо ж ви маєте інформацію щодо злочинів, пов’язаних з обігом наркотичних речовин, телефонуйте на лінію 102 або скористайтеся чат-ботом DrugHunters https://t.me/drughunters_ukraine_bot (Мисливці за наркотиками) — офіційний чат-бот від патрульної поліції у месенджері Telegram.

З його допомогою можна анонімно та в декілька кліків повідомити патрульних про виявлення, як наркотичних речовин, так і самих закладників.

Щоб залишити заявку про можливе місце закладки чи закладника, достатньо відкрити програму https://t.me/drughunters_ukraine_bot у своєму Telegram і розпочати діалог, де потрібно буде вказати такі деталі:

  • населений пункт,
  • адресу, за якою побачили потенційного зловмисника,
  • опис місця, де на думку заявника може бути закладка (труби, клумба, лавочка тощо).

«Надішліть геолокацію й додайте фото/відеоматеріали для того, щоб правоохоронці швидше виявили закладку чи закладника. Долучайтеся до важливої справи — повідомляйте про відомі вам випадки розповсюдження наркотиків», - наголошують правоохоронці.


Фото: патрульна поліція Житомирської області

Нагадаємо, наприкінці березня поліцейські викрили наркоділків у середмісті Житомира, які виготовляли амфетамін у підвалі багатоповерхівки, а в дилерами були три жінки.

Як повідомляв Житомир.info, 9 січня 2024 року правоохоронці у Житомирській області перекрили канал поширення амфетаміну, який виготовляти в гаражі. Фігурантам повідомили про підозру за 4 статтями.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: наркотик патрульний поліція  
Матеріали по темі