Події

У прикордонні Житомирської області зупинили вантажівку, яка перевозила ліс з документами та чипуванням іншої деревини

4 April 2024, 10:25

У прикордонні Житомирщини зупинено вантажівку, якою незаконно перевозили ліс.

Про це 4 квітня повідомляють прикордонники на сторінці Північний кордон. Держприкордонслужба у Facebook.

«У ході реалізації завчасно отриманої інформації оперативні співробітники 9 прикордонного загону імені Січових Стрільців на одній з автодоріг контрольованого прикордонного району зупинили вантажівку вщерть завантажену діловим лісом хвойних порід дерев. Під час перевірки було з’ясовано, що відповідні товаросупровідні документи й чипування не відповідають дійсності вантажу, а також використовуються повторно для перевезення лісодеревини», - йдеться в повідомленні.

На місце події прикордонники викликали слідчу-оперативну групу від Національної поліції в Житомирській області, яким, після проведення відповідного документування й було передано автомобіль УРАЛ та близько 12 кубометрів лісу-кругляку. Також правоохоронцям направлено повідомлення про виявлення кримінального правопорушення за ст. 246 «Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу» КК України.

Нагадаємо, у березні на півночі Житомирської області прикордонники виявили дві вантажівки, які незаконно перевозили майже 32 куб. м лісу.

Як повідомляв Житомир.info, за добу 5 березня 2024 року прикордонники двічі завадили незаконному перевезенню лісодеревини у Житомирській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ліс деревина прикордонник вантажівка Північний кордон Держприкордонслужба чипування  
Матеріали по темі