Місто

Дуже сумно і всередині розпач – післяматчеві коментарі Олександра Назаренка та Володимира Книша

5 April 2024, 09:58

«Полісся» вибуло із Кубка України на стадії півфіналу. Житомиряни вдома поступились команді з Полтави із рахунком 0:1.

Своїми думками у післяматчевих коментарях поділились півзахисник «вовків» Олександр Назаренко та асистент головного тренера ФК «Полісся» Володимир Книш.

«Дуже сумно і всередині розпач. Ми підвели наших вболівальників і нам дуже сумно через це. Важка дуже гра. Перший тайм грали добре, але наприкінці тайму пропустили. В другому таймі вже почали поспішати, хотіли забити, зрівняти і думки про це нам трохи заважали. Пилип дуже засмучений, але Мессі та Роналду теж буває не забивають. Це футбол і так іноді буває. Це футбол і дуже сумно, але час вже не повернеш», — сказав Олександр Назаренко.

Нині у команди нелегкі часи, але зараз найважливіше на думку півзахисника — з головою поринути в чемпіонат.

«Далі ми маємо повністю сконцентруватись на чемпіонаті, готуватись до кожного суперника. В Кубку нас вже немає, але в Чемпіонаті ми можемо все змінити. Разом з командою, з вболівальниками ми перервемо цю серію. Треба підтримка і через усе ми пройдемо разом. Ми віддали усі сили на полі, повірте мені, але цього, на жаль виявилось недостатньо», — сказав Олександр Назаренко.

«Нам не вистачило забити гол. В кубкових іграх завжди більше говорять за результат, а не за гру. Ми не забили і тому програли. Заробили пенальті, ретельно підготували цю подачу, відпрацювали рух футболістів. Це дало свої плоди, але ми не забили пенальті. Ми працювали і працюємо над тими моментами, які в нас накульгували, підтягуємо їх. Щось виходить краще, щось не виходить. Михайліченко — фаховий крайній захисник, дуже гарного рівня, він вийшов і з правого флангу пішла гострота. Ворскла ж грала по рахунку, сіла біля свого майданчика і один з ключових методів, коли на полі є Будківський, то це дійсно кроси, підбори і таким шляхом можна створювати моменти. Три штатні пенальтисти були замінені. Будківський вирішив взяти відповідальність на себе, як капітан команди. Зараз, коли прийшли в роздягальню, то лише підтримували його. Ніхто в його сторону кривословив. І Платіні, і Баджо не забивали», — сказав у післяматчевому коментарі асистент головного тренера «Полісся» Володимир Книш.

Нагадаємо, полтавський ФК «Ворскла» з рахунком 0:1 обіграв житомирський ФК «Полісся» та вийшов у фінал Кубка України з футболу. Матч відбувся 4 квітня на стадіоні «Центральний» у Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, 30 березня 2024 року житомирський футбольний клуб «Полісся» у 22-му турі Української Прем’єр-Ліги на Центральному стадіоні Житомира приймав одеський «Чорноморець». Тоді «Полісся» програло: в другому таймі команда пропустила чотири голи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: футбол Полісся ФК Ворскла Кубок України Книш Назаренко  
Матеріали по темі