Події

На трасі у Житомирській області патрульні виявили трактор з підробленими документами

5 April 2024, 15:06

Патрульні виявили сільгосптехніку з ознаками підробки. Подія трапилася 4 квітня, близько 17-ї години, на автодорозі Київ — Чоп, де інспектори зупинили вантажний автомобіль DAF з платформою на якій, водій перевозив трактор.

Про це 5 квітня повідомляє патрульна поліція Житомирської області.

«Під час перевірки документів та огляду трактора, патрульні виявили, що VIN-код зазначений у реєстраційному документі — не збігається з наявним на господарській техніці. Для встановлення всіх обставин інспектори викликали на місце подій слідчо-оперативну групу. Водії, вкотре нагадуємо, що за підробку, збут чи використання підроблених документів передбачено накладення штрафу, арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до двох років», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на початку квітня у прикордонні Житомирщини зупинили вантажівку, якою незаконно перевозили ліс. Під час перевірки прикордонники з’ясували, що відповідні товаросупровідні документи й чипування не відповідають дійсності вантажу, а також використовуються повторно для перевезення лісодеревини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: підробка трактор патрульний  
Матеріали по темі