Події

Чоловіка, який у райцентрі Житомирської області забив до смерті 57-річного безхатька за прохання закурити, судитимуть

9 April 2024, 14:38

Слідчі поліції завершили розслідування вбивства у центрі Бердичева. У середині лютого до Бердичівського райвідділу поліції надійшло повідомлення про виявлення на зупинці громадського транспорту тіла чоловіка. Правоохоронці встановили спочатку особу загиблого, а вже за кілька годин — затримали причетного до смертельного побиття. А 8 квітня правоохоронці завершили досудове розслідування.

Про це 9 квітня повідомляє Бердичівський районний відділ поліції.

«У ході досудового розслідування, яке проводилось за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України, слідчі зібрали докази причетності 26-річного містянина до завдання фатальних травм загиблому. Поліцейські встановили, що тієї ночі 57-річний потерпілий звернувся до підозрюваного із проханням закурити. Потому у них зав’язалася розмова, під час якої у чоловіків виник раптовий конфлікт. Під час з’ясування стосунків молодший із них завдав опонентові численних ударів, які й виявилися для нього смертельними», - йдеться в повідомленні.

8 квітня, після проведення всіх необхідних процесуальних дій, слідчі завершили досудове розслідування. Обвинувальний акт було скеровано до суду. Процесуальне керівництво здійснювала Бердичівська окружна прокуратура.

Відповідно до чинного законодавства, вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років.

Нагадаємо, 16 лютого пресслужба Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області повідомила, що чоловіка, який до смерті побив безхатька на зупинці громадського транспорту у Бердичеві, взяли під варту на 60 днів. У день вбивства йому ухвалили вирок по іншій справі – 5 років тюрми.

Як повідомляв Житомир.info, 15 лютого 2024 року близько 7:00 до поліції надійшло повідомлення, що на зупинці громадського транспорту у Бердичеві, поблизу центрального ринку, виявлено тіло 57-річного чоловіка. Візуально – з ознаками травмування. Правоохоронці шукали свідків події. Вранці наступного дня правоохоронці повідомили, що встановили причетного.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство до суду Бердичів поліція вбивця безхатько  
Матеріали по темі