Місто

Правоохоронці перевіряють інформацію про замінування ТЦ «Metro» у Житомирі (оновлено)

28 April 2024, 15:43

У Житомирі удень 28 квітня правоохоронні перевіряють повідомлення про замінування торговельного центру «Metro». З ТЦ евакуювали відвідувачів та працівників.

Про це Житомир.info повідомила читачка.

Речниця ГУНП у Житомирській області Вікторія Дубовик цю інформацію підтвердила.

«Повідомлення про замінування ТЦ «Метро» надійшло о 13.50 год. На місці працюють правоохоронці, слідчо-оперативна група, вибухотехніки та інші служби. Діють за алгоритмом»,- розповіла у коментарі Житомир.info Вікторія Дубовик.

Оновлено.

Під час обстеження торговельного центру правоохоронці небезпечних пристроїв не виявили.

«О 15.10 було завершено обстеження торговельного центру «Метро» в м. Житомирі, по просп. Незалежності, 55 В, та прилеглої до нього території. Будь-яких вибухонебезпечних та підозрілих предметів не виявлено. Евакуйовано 300 осіб. Рух транспорту не перекривався. До проведених заходів було залучено 10 працівників поліції. Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення, передбачена ч. 2 ст. 259 КК України», - розповіла Вікторія Дубовик.

Нагадаємо, 17 квітня відвідувачів та працівників ТРЦ «Глобал» у Житомирі евакуйовували через повідомлення про замінування.

Як повідомляв Житомир.info, близько 12:00 14 квітня 2024 року до поліції надійшло повідомлення про замінування ТРЦ «Глобал» у Житомирі. О 13.35 цього ж дня було завершено обстеження ТРЦ «Глобал», розташованого по вул. Київській, 77, м. Житомир та прилеглої до нього території. Будь-яких вибухонебезпечних та підозрілих предметів не виявлено. Було евакуйовано близько 1500 осіб.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: замінування Дубовик Метро поліція ТЦ METRO поліція  
Матеріали по темі