Економіка

Для промисловості Житомирської області сьогодні раніше обмежать електропостачання

14 May 2024, 15:34

Для промисловості Житомирської області знову вводять графіки обмеження електропостачання, однак не з 18.00, як було попередніми днями, а з 16.00.год. Крім того, побутових споживачів закликають економити електрику.

Про це 14 травня повідомляє АТ «Житомиробленерго».

«Обмеження потужності для промисловості! З 16:00 (14 травня 24 року) до 07:00 (15 травня 24 року) у зв’язку з дефіцитом потужності в Об'єднаній енергосистемі України, НЕК «Укренерго» вводить графіки обмеження електричної потужності (ГОП) для АТ «Житомиробленерго» на доведену величину. Шановні споживачі електроенергії, будь ласка, споживайте електроенергію ощадливо, особливо з 16:00 до 24:00», - йдеться в повідомленні.

Скриншот допису АТ «Житомиробленерго»

Нагадаємо, 10 травня для промисловості Житомирської області вводили графіки обмеження споживання електрики. Також енергетики закликали населення споживати ощадливо електроенергію у вечірні години.

Як повідомляв Житомир.info, 9 травня 2024 року з 18:00 до 07:00 10 травня споживання промисловості обмежували. Також енергетики попереджали про те, що при зростанні споживання можливі аварійні відключення для населення.

У Житомирській області через дефіцит електроенергії внаслідок російської масової ракетної та дронової атак в ніч з 7 на 8 травня вводили вечірні графіки обмеження електропостачання для бізнесу та промисловості (з 18:00 до 23:00), побутових споживачів закликали заощаджувати електроенергію у пікові години. Крім того, 8 травня влада попереджала житомирян про можливі «віялові відключення» світла та інші обмеження у зв’язку з черговими атаками рф на енергетичну інфраструктуру України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: електрика світло енергетика електроенергія графік Житомиробленерго дефіцит енергетик  
Матеріали по темі