Події

Неповнолітня пасажирка скутера випала під час руху у місті Житомирської області, 18-річного водія перевіряють на вживання алкоголю

21 May 2024, 11:38

У Малині поліцейські встановлюють обставини ДТП з травмуванням 16-річної пасажирки скутера.

Про це 21 травня повідомила пресслужба поліції Житомирської області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 20 травня близько 19:00 на вул. Городищанській. Попередньо встановлено, що вулицею міста рухався скутер «Suzuki» під керуванням 18-річного місцевого жителя. Пасажирка цього транспортного засобу, 16-річна містянка, під час їзди не втрималася та впала з нього. У результаті дівчина отримала травми та була госпіталізована до Малинської міської лікарні», - йдеться у повідомленні.

Поліцейські розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. У лікарні було проведено також медичний огляд водія та тестування щодо вживання алкоголю. Триває встановлення всіх обставин.

Нагадаємо, 19 травня правоохоронці зафіксували декілька ДТП у Житомирській області за участю мотоциклів. Зокрема, у Звягелі мікроавтобус не розминувся з мотоциклом під керуванням 17-річного юнака.

Як повідомляв Житомир.info, 9 травня 2024 року у Коростені сталася ДТП за участю 17-річного мотоцикліста Yamaha та автомобіля Mitsubishi. Внаслідок ДТП травми отримали водій двоколісника та його 17-річний пасажир.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція мотоцикл пасажир неповнолітній Малин 
Матеріали по темі