Влада

Бунечко перевірив 2 укриття в профучилищі Житомирського району, які ремонтують за майже 17 млн грн

30 May 2024, 14:53

Під час поїздки до Черняхівської громади начальник Житомирської обласної військової адміністрації перевірив ремонт укриттів в Головинському вищому професійному училищі нерудних технологій.

Про це 29 травня на своїй сторінці у facebook повідомив начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

«Під час робочої поїздки до Черняхівської громади відвідав Головинське вище професійне училище нерудних технологій. Нещодавно – до Дня Героїв – тут відкрили меморіальний знак на честь випускників цього навчального закладу, які віддали своє життя захищаючи Україну від російських загарбників. До його створення долучились студенти та викладачі училища. Нажаль, поки тривали роботи, прийшла ще одна сумна звістка і до переліку прізвищ на меморіалі довелося додавати ще одне. Користуючись нагодою перевірив хід реконструкції двох укриттівдля майже 900 учнів та працівників училища. В укритті навчального корпусу ремонтні роботи добігають свого кінця. Тут є автономне живлення, сучасна вентиляція, санвузли та душові, забезпечено інклюзивний доступ. Залишилось лише облаштувати його для перебування та навчання учнів під час повітряних тривог. Своєю чергою роботи в укритті гуртожитку в самому розпалі. Керівництво училища та підрядної організації планують їх завершити до початку наступного навчального року», - повідомляє Бунечко.

Скриншот допису Віталія Бунечка у facebook

Зазначимо, що капітальний ремонт підвального приміщення будівлі навчального корпусу (облаштування найпростішої споруди (укриття) цивільного захисту) Головинського вищого професійного училища увійшов до рейтингу найдорожчих укриттів Житомирської області. Його вартість становить понад 8 мільйонів гривень.

Закупівлю проводив департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА з початковою ціною 8 млн 239 тис. 248 грн, на торги подав заявку лише один учасник – ТОВ «Тетерів-Будпроект» (м.Житомир) з пропозицією 8 млн 205 тис. 510 грн. 1 серпня 2023 року оприлюднене повідомлення про намір укласти договір з фірмою, роботи мали бути виконані до 20 грудня 2023 року.

А вартість капітального ремонту підвального приміщення будівлі гуртожитку №2 (облаштування найпростішої споруди (укриття) цивільного захисту) Головинського вищого професійного училища нерудних технологій становить понад 8 млн 500 тис. грн.

Закупівлю проводив департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА з початковою ціною 8 млн 731 тис. грн. На торги подав заявку 1 учасник — приватне підприємство «Елітбуд-1» (м.Житомир) з пропозицією 8 млн 578 тис. 809 грн. 11 серпня 2023 року з фірмою уклали договір.

Таким чином, загалом капремонт укриття гуртожитку та навчального корпусу Головинського вищого професійного училища нерудних технологій становить 16 млн 784 тис. 319 грн.

Нагадаємо, у травні департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної (військової) адміністрації замовив проєкт реконструкції підвалу в обласному драмтеатрі за 750 тисяч гривень.

Як повідомляв Житомир.info, 7 лютого начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко перевірив, як у ліцеї Житомирської облради фірма завершила будівництво укриття за 16 млн грн.

23 листопада 2023 року заступник міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Тимур Ткаченко спільно з начальником Житомирської ОВА Віталієм Бунечком, його заступниками Олександром Федьком та Юрієм Денисовцем, а також представниками профільних структурних підрозділів ОВА 22 листопада проінспектували стан шести укриттів в закладах освіти та охорони здоров’я Житомирського району, перевірили роботу модульних сховищ, а також хід будівництва нового укриття у Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: укриття Бунечко училище гуртожиток Елітбуд тендер закупівля Тетерів-Будпроект  
Матеріали по темі