Місто

Жителів Житомирської громади запрошують взяти участь в опитування стосовно стану довкілля та екологічних проблем

30 May 2024, 15:37

Жителів Житомирської міської територіальної громади запрошують взяти участь в опитування стосовно стану довкілля та екологічних проблем.

Про це 30 травня повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

«Триває дослідження думки мешканців і мешканок Житомирської міської територіальної громади щодо стану довкілля та основних екологічних проблем. Щиро вдячні всім, хто вже пройшов опитування! Ваша думка важлива для нас! Якщо Ви ще не встигли пройти опитування, — це можна зробити зараз ТУТ. Результати будуть включені в Екологічну стратегію Житомирської міської територіальної громади 2030+», - йдеться в повідомленні.

У пресслужбі нагадують, що Екологічна стратегія розробляється Житомирською міською радою у межах проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ», що виконується німецькою урядовою компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за фінансової підтримки Урядів Німеччини і Швейцарії.

Нагадаємо, в Житомирській громаді розробляють Екологічну стратегію, основні проблеми – управління відходами, озеленення, забруднення водойм і повітря. Проміжні результати опитування містян щодо пріоритетних екологічних проблем у громаді представили на зустрічі фокус-групи з розробки Екологічної стратегії Житомирської громади.

Як повідомляв Житомир.info, з січня по квітень 2024 року жителі Житомирської громади брали участь в опитуванні для визначення потреб населення у соціальних послугах. У грудні 2023 року влада Житомира проводила опитування для створення майбутньої архітектурної концепції Замкової гори.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: опитування екологія GIZ екологічна стратегія Житомир  
Матеріали по темі