Економіка

У Житомирській області увечері 1 червня можливе погодинне відключення електрики

1 June 2024, 17:09

У Житомирській області увечері 1 червня можливе погодинне відключення електроенергії.

Про це повідомляє АТ «Житомиробленерго».

«Виходячи із доведених НЕК «Укренерго» лімітів, 01 червня з 18:00 до 24:00 на Житомирщині можливе застосування графіків погодинних відключень (ГПВ). З інформацію, коли саме можуть бути застосовані відключення (ГПВ), можна ознайомитись на нашому сайті:

https://www.ztoe.com.ua/unhooking-search.php

Нагадуємо про необхідність ощадливого та відповідального споживання електроенергії – аби уникати її відключень або, принаймні, зменшити їхню частоту та тривалість», - йдеться в повідомленні.

Енергетики закликають у години пікових навантажень, за можливості, утримуватися від використання потужних електроприладів, або обмежити до мінімально необхідного.

«Не вмикайте одночасно кілька потужних електроприладів. Дбайте про енергосистему – від її стабільної роботи залежить не лише світло, але й вода, газ, зв’язок та інтернет в домівках, робота підприємств, лікарень, магазинів, аптек, - й ще безліч необхідного, аби, попри війну, життя тривало. Дякуємо за розуміння», - підсумовують в обленерго.

Скриншот допису АТ «Житомиробленерго»

Нагадаємо, 31 травня Кабмін підвищив тариф на електроенергію для населення.

Як повідомляв Житомир.info, 27 травня в НЕК «Укренерго» анонсували обмеження споживання по всій території України, зокрема і на Житомирщині, з 6 години ранку до кінця доби. 15 травня 2024 року через зростання дефіциту в енергосистемі внаслідок російських масових атак у Житомирській області запровадили аварійні відключення електроенергії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: електрика графік електроенергія світло Житомиробленерго енергопостачання енергетика дефіцит  
Матеріали по темі