Влада

Посвідчення ветерана відтепер можна додати в застосунок «Дія»

5 June 2024, 11:00

Посвідчення ветерана відтепер можна додати у застосунок «Дія».

Про це 5 червня повідомив віцепрем’єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

«Посвідчення ветерана відтепер у Дії. Запустили один із найочікуваніших документів для наших захисників. Тепер посвідчення ветерана буде завжди під рукою, не потрібно носити із собою паперовий аналог», - йдеться в повідомленні.

Додавайте документ, якщо ви:

  • учасник бойових дій,
  • людина з інвалідністю внаслідок війни,
  • учасник війни,
  • постраждалий учасник Революції гідності,
  • член сім’ї загиблого ветерана війни,
  • член сім’ї загиблого захисника і захисниці України.

«Прогортайте всі документи в Дії — натисніть Додати документ — виберіть Посвідчення ветерана — надайте дозвіл на отримання даних та натисніть Додати посвідчення. Все готово, документ протягом кількох хвилин зʼявиться в застосунку. Користуйтесь будь-де і будь-коли, не переймайтесь, якщо забули документ вдома», - повідомляє Федоров.


Послуги реалізуються Мінцифрою спільно з Мінветеранів за підтримки «Проєкту підтримки Дія», який впроваджується UNDP Ukraine / ПРООН в Україні за фінансування Швеції, та за експертної підтримки проєкту EU4DigitalUA, що фінансує Європейський Союз та впроваджує E-Governance Academy.

Нагадаємо, 13 травня пресслужба Міністерство цифрової трансформації України повідомила про те, що у Дії незабаром з'явиться посвідчення ветерана, яке буде доступне також для членів сім’ї загиблого ветерана війни.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Дія посвідчення ветерана Федоров застосунок  
Матеріали по темі