Події

У ранковій ДТП на об'їзній біля райцентру Житомирської області загинув водій DAF

6 June 2024, 10:37

Поліція встановлює обставини смертельної ДТП на бердичівській об’їзній.

Про це 6 червня повідомила пресслужба поліції Житомирської області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 6 червня близько 5:55 на автошляху М-21 Виступовичі — Житомир — Могилів-Подільський (об'їзна міста Бердичева). На місці події працюють слідчо-оперативна група райвідділу поліції та патрульні поліцейські. До уваги водіїв: рух транспорту організовано через м. Бердичів», - йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що автомобіль «DAF» під керуванням 58-річного жителя м. Києва, рухаючись у напрямку м. Житомира, виїхав на смугу зустрічного руху, де відбулось зіткнення з вантажівкою «MAN», за кермом якої перебував 45-річний житель Донеччини.

У результаті ДТП водій «DAF» від отриманих травм загинув.

Попередня правова кваліфікація події – ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Триває встановлення всіх причин та обставин ДТП.

«Увага! На ділянці автошляху було перекрито рух, тож нині транспортні засоби скеровуються для проїзду через м. Бердичів», - зазначили у поліції.

Нагадаємо, вранці 6 червня внаслідок смертельної ДТП на об'їзній біля Бердичева рух легкових автомобілів ускладнений, а для вантажівок – перекритий.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 4 червня 2024 року у Житомирі сталася ДТП на перехресті Східної та Шевченка. Через це у місті був обмежений рух трамваїв в напрямку вул. Корольова.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція ДТП об'їзна подробиці вантажівка загиблий 
Матеріали по темі