Події

У селищі Житомирської області чоловік ногами побив падчерку, йому присудили 120 годин громадських робіт

6 June 2024, 13:31

Малинський суд покарав вітчима, який побив неповнолітню падчерку.

Про це 6 червня повідомила пресслужба Коростенської окружної прокуратури.

«Вчора, 05 червня, Малинським райсудом винесено вирок жителю району у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України (заподіяння легких тілесних ушкоджень). Прокурор Малинського відділу Коростенської окружної прокуратури звернулася до суду з клопотанням про розгляд обвинувального акту у порядку спрощеного провадження без проведення судового розгляду, оскільки обвинувачений беззастережно визнав свою винуватість у вчиненому», - йдеться у повідомленні.

Подія трапилася в травні цього року за місцем проживання обвинуваченого та потерпілої в смт Чоповичі Коростенського р-ну. На грунті раптово виниклих неприязних відносин 33-річний чоловік вирішив провчити 17-річну падчерку шляхом спричинення їй тілесних ушкоджень. Удари наносив руками по обличчю, ногами по тілу, неодноразово штовхав, в результаті дівчині заподіяв легкі тілесні ушкодження.

Вироком Малинського райсуду чоловіка визнано винуватим та призначено покарання у виді 120 годин громадських робіт.

На даний час вирок суду не набрав законної сили, оскільки триває строк на його апеляційне оскарження.

Нагадаємо, торік у Житомирській області правоохоронці зафіксували понад 10 300 випадків домашнього насильства.

Як повідомляв Житомир.info, у лютому 2023 року хорошівські поліцейські завершили розслідування домашнього насильства у Пулинській громаді Житомирської області: 44-річний чоловік самостверджувався у родині шляхом образ і принижень близьких: знущався з дружини, дочки й тещі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд вирок домашнє насильство неповнолітня вітчим Чоповичі 
Матеріали по темі