Події

Житомирський суд переніс розгляд справи банди рекетирів через відсутність на засіданні потерпілих

6 June 2024, 14:06

У Корольовському районному суді Житомира 6 червня мало відбутися чергове підготовче засідання у справі банди рекетирів.

До суду доставили обвинувачених, але потерпілі на засідання не з’явилися і врешті за наполяганням адвокатів обвинувачених засідання перенесли на 24 липня.

Зауважимо, що обвинувальний акт у кримінальному провадженні надійшов до Корольовського районного суду м. Житомира 15 квітня 2024 року.

Нагадаємо, наприкінці березня цього року прокурори Житомирської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно злочинної організації у складі дев’яти учасників та спільника – підприємця, депутата міської ради: поліцейські довели причетність учасників банди до ряду кримінальних злочинів, вчинені проти 22 осіб.

Як повідомляв Житомир.info, 16 серпня 2023 року у Житомирській області затримали банду із 8 рекетирів, які «вибивали» сотні тисяч гривень з військового, погрожували його вагітній дружині та неодноразово викрадали людей і відвозили до катівень у Коростишеві. 17 серпня біля житомирського суду збиралися військові, які хотіли справедливості в обранні запобіжного заходу злочинцям-рекетирам. 18 серпня стало відомо, що вісьмох затриманих залишили під вартою без права внесення застави. Наприкінці серпня поліція викрила ще двох рекетирів, які погрожували та викрадали так званих «боржників». В грудні 2023 року правоохоронці інформували про затримання депутата Коростишівської міської ради, який входив до складу злочинної організації.

В лютому 2024 року стало відомо, що деяких учасників банди так званих коростишівських рекетирів, які були затримані й перебували під вартою, суд відпустив під домашній арешт.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: рекет суд вбивсто катування банда бандит рекетир  
Матеріали по темі