Події

У Житомирі сталася пожежа в багатоповерхівці, рятувальники евакуювали чотирьох людей

6 June 2024, 19:53

У Житомирі ввечері 6 червня загорівся балкон в однієї з квартир в багатоповерхівці на вулиці Перемоги.

Про це Житомир.info розповіли читачі. Сусіди припустили, що причиною пожежі став недопалок, який кинули з верхніх поверхів.

В пресслужбі головного управління ДСНС у Житомирській області поінформували, що повідомлення про пожежу в багатоповерхівці на вулиці Перемоги надійшло близько 19:00.

«Пожежа сталася в багатоповерхівці на вулиці Перемоги, 48: відбулося загоряння на балконі 8 поверху, звідки пожежа поширилася на кухню та на балкон 9 поверху. О 19:19 пожежа була локалізована і о 19:29 ліквідована. Рятувальники допомогли евакуювати чотирьох людей з квартир верхніх поверхів, загиблих та травмованих немає. Для ліквідації загоряння були задіяні три пожежні розрахунки», - розповіли Житомир.info в обласному управлінні ДСНС.

Згодом ГУ ДСНС оприлюднило інформацію про ліквідацію пожежі у багатоповерхівці по вул. Перемоги:

Займання виникло близько 19-ї години на балконі 8 поверху, поширилося на кухню цієї ж квартири та на балконну раму поверхом вище. На місце події було направлено 2 пожежні автоцистерни та автодрабина. На час прибуття рятувальників у квартирах нікого не було. Бійці ДСНС здійснювали гасіння зовні за допомогою автодрабини та у складі ланки газодимозахисної служби подали ствол на приборкання пожежі зсередини помешкання. Вже за 25 хвилин пожежу ліквідували. Загиблих та травмованих немає. Усі обставини події встановлюються.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 14 травня 2024 року на вулиці Небесної сотні виникла пожежа в одноповерховому будинку, а 23 травня рятувальники загасили пожежу в цегляному житловому будинку загальною площею 600 кв. м неподалік перехрестя вулиць Бориса Тена та Князів Острозьких.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС будинок вул.Перемоги 
Матеріали по темі