Події

Правоохоронці викрили хлопця та дівчину, які робили «закладки» у райцентрі Житомирської області

7 June 2024, 10:43

У Бердичеві правоохоронці викрили хлопця та дівчину, які робили «закладки». Під час поверхневої перевірки у кожного з них виявили по 13 згортків.

Про це 7 червня повідомила пресслужба Бердичівського районного відділу поліції.

«Увечері 5 червня оперативники кримінальної поліції Бердичівського райвідділу в одному з парків міста зупинили підозрілих хлопця та дівчину. Вони явно нервували, а під час поверхневої перевірки у кожного з них виявили по 13 згортків з кристалічною речовиною, попередньо – психотропним засобом», - йдеться у повідомленні.

Як було встановлено, 21-річний житель Хмельниччини та його 18-річна дівчина, жителька Гришковецької громади, проживають в орендованому помешканні у райцентрі. Під час невідкладного обшуку в їх оселі слідчі вилучили майже 100 грамів не розфасованої наркоречовини та інші докази протиправної діяльності. Ще 41 згорток з «товаром» знаходився в автомобілі молодика. Попередньо, все це через так звані «закладки» мало потрапити до майбутніх покупців.

Обставини задокументували працівники слідчо-оперативної групи Бердичівського райвідділу поліції. Вилучене наразі направлено на експертне дослідження

Хлопця та дівчину поліцейські затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. 6 червня слідчі оголосили обом фігурантам про підозри за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

Нині вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. Процесуальне керівництво здійснює Бердичівська окружна прокуратура.

Відповідно до чинного законодавства подібні дії караються позбавленням волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, 4 травня на одному із блокпостів автодороги Київ — Ковель — Ягодин за порушення ПДР патрульні зупинили транспортний засіб Renault. Під час перевірки правоохоронці виявили у пасажирки декілька десятків пакунків з наркотиками.

Як повідомляв Житомир.info, 9 квітня 2024 року поліцейські, проводячи профілактичне відпрацювання у Малинській громаді, помітили у лісовому масиві двох підозрілих молодиків. Як було встановлено, жителі Київщини збиралися поширити наркотичні засоби, зробивши так звані «закладки». Правоохоронці вилучили майже 80 пакунків з наркотиками.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція наркотик закладка наркодилер Бердичів 
Матеріали по темі