Суспільство

Lifecell продовжує розбудову 4G-покриття на Житомирщині

7 June 2024, 10:54

Lifecell активно розширює мережеве покриття по всій Україні, зокрема в Житомирській області. За останні два роки оператор підключив 128 населених пунктів Житомирщини до швидкісного інтернету, завдяки чому забезпечив якісне 4G-покриття для понад 35 тисяч мешканців Житомирської області.

4G-покриття покращено в Андрушівській, Ярунській, Романівській, Малинській, Станишівській, Гришковецькій, Коростенській, Семенівській, Піщівській, Харитонівській, Чуднівській, Олевській, Райгородоцькій, Радомишльській, Хорошівській, Квітневій, Ємільчинській, Коростишівській та Брониківській громадах.

Щоб відчути всі переваги 4G, абоненти lifecell в Житомирській області можуть підключити тариф «Вільний Лайф», який пропонує безлімітний інтернет та безліміт на розмови в мережі lifecell після використання 1600 хвилин на всі номери по Україні (міські, мобільні, lifecell) за 180 грн/4 тижні.

Також у lifecell діють спеціальні ціни на деякі тарифи з вигодою до 45% для абонентів, які переносять свій номер від інших мобільних операторів. Перенести свій номер включно з кодом до lifecell можна як онлайн, так і офлайн.

Щоб забезпечувати зв'язок під час знеструмлень, з кінця 2022 року й по сьогодні на 43% всіх базових станцій в регіоні замінили старі батареї. Встановлені нові літієві батареї витриваліші й можуть підтримувати роботу до 4-5 годин за відсутності стаціонарного живлення та помірного навантаження на мережу. До того ж такі батареї заряджаються в кілька разів швидше.  

Робота з покращення енергонезалежності в Житомирській області триває. lifecell продовжує закуповувати і встановлювати нові літієві батареї та планує оновити батареї ще на близько 30% технологічних майданчиків. Також команда lifecell підключає базові станції до стаціонарних, мобільних та партнерських генераторів. Це допомагає довготривало підтримувати роботу обладнання мобільного оператора після того, як виснажаться батареї. Тому lifecell завжди відкритий до співпраці з органами місцевого самоврядування й бізнесів, які готові до спільного використання генераторів під час відсутності стаціонарного живлення.

Компанія продовжує цілодобово працювати, аби навіть під час знеструмлень зв’язок залишався доступним для більшості абонентів.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Lifecell оператор інтернет тариф 
Матеріали по темі