Події

Житель Житомирської області, якому надіслали психотропи у посилці, отримав підозру

7 June 2024, 15:27

Поліцейські повідомили про підозру 29-річному жителю Пулинської громади, якому у посилці надіслали наркотики.

Про це 7 червня повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«Наприкінці травня під час проведення превентивних заходів на території селища Пулини поліцейські помітили чоловіка, який поводив себе підозріло. Побачивши правоохоронців, він намагався змінити маршрут руху та втекти. Тож поліцейські зупинили 29-річного жителя громади. Як було з’ясовано, він щойно отримав поштове відправлення, а всередині - ретельно замаскований згорток з білою кристалічною речовиною», - йдеться в повідомленні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №4 (смт Хорошів) Житомирського районного управління. Правоохоронці вилучили виявлене та скерували для проведення відповідного дослідження.

«Згідно з висновками експертів чоловік зберігав при собі особливо небезпечну психотропну речовину - PVP в особливо великих розмірах. Правоохоронці з’ясували, що товар чоловік замовив в інтернет-мережі для власного споживання. Нині поліцейські встановлюють особу відправника», - повідомляють правоохоронці.

Відтак слідчі відділення поліції №4 (смт Хорошів) повідомили чоловікові про підозру в учиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Досудове розслідування триває.

Згідно з чинним законодавством за подібні діяння причетному може загрожувати від 5 до 8 років ув’язнення.

Нагадаємо, 5 червня у Бердичеві правоохоронці викрили 21-річного хлопця та 18-річну дівчину, які робили «закладки». Під час поверхневої перевірки у кожного з них виявили по 13 згортків з наркотичними речовинами.

Як повідомляв Житомир.info, 8 травня у Бердичеві поліцейські затримали 38-річного наркодилера, який продавав PVP-солі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: наркотик посилка пошта психотроп Пулини поліція підозра PVP  
Матеріали по темі