Події

Внаслідок вибуху газового балона під час пожежі у будинку в Житомирській області 61-річний чоловік отримав опіки

10 June 2024, 10:44

В Олевській громаді вночі сталася пожежа у дерев’яному будинку. Внаслідок вибуху газового балона, сусід, який був неподалік, отримав опіки.

Про це 10 червня повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«10 червня о 02:10 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в с. Журжевичі Олевської територіальної громади Коростенського району. На місці зʼясувалося, що вогонь вже повністю охопив будинок, а також перекинувся на дерев'яний дровітник, де розмішувалося 40 куб. м дров. Ще до прибуття вогнеборців, в будинку вибухнув газовий балон, внаслідок чого 61-річний сусід, який знаходився всередині, отримав опіки. Працівники швидкої допомоги госпіталізували травмованого до лікарні», - йдеться у повідомленні.

Зусиллями рятувальників о 03:04 пожежу локалізували, а о 06:01 ліквідували. Вогнем знищено будинок та 20 куб.м дров. Подальшого поширення полумʼя на сусідський житловий будинок, що розташований на відстані 9 метрів від пожежі вогнеборці не допустили.

Причина виникнення пожежі та усі обставини наразі встановлюються фахівцями.

Нагадаємо, уночі 7 червня у Бердичівському районі під час гасіння пожежі у житловому будинку вогнеборці виявили тіло загиблого чоловіка, а його матір врятував сусід.

Як повідомляв Житомир.info, 28 травня 2024 року під час пожежі в будинку у с. Краснопіль Краснопільської територіальної громади Бердичівського району рятувальники виявили загиблого 45-річного чоловіка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС пожежа газ газовий балон опік 
Матеріали по темі