Події

Внаслідок ДТП, що сталася 9 червня поблизу Житомира, до реанімації потрапив житель Рівненщини

10 June 2024, 11:59

Слідчі розпочали досудові розслідування дорожньо-транспортних пригод в Оліївській та Коростишівській громадах, в яких травмувалися троє людей.

Про це 10 червня повідомила пресслужба Житомирського районного управління поліції.

«8 червня близько 08:35 подія сталася на 99 км автошляху Київ-Чоп, неподалік міста Коростишева. 23-річний житель Радомишльської громади, керуючи автомобілем «ВАЗ-2107» та рухаючись у напрямку обласного центру, здійснив виїзд за межі проїзної частини, де сталося перекидання транспортного засобу», - йдеться у повідомленні.

У результаті ДТП тілесні ушкодження отримали водій та 58-річна пасажирка легковика. Травмованих було доставлено до Коростишівської районної лікарні.

А 9 червня, близько 12:20, на 138 км автодороги Київ-Чоп, неподалік села Оліївки, відбулося зіткнення автомобіля «Citroën» та автопоїзда «Volvo», що рухався в попутному напрямку.

Унаслідок цього водій легковика, 35-річний житель Рівненщини, отримав тілесні ушкодження та був ушпилений до реанімаційного відділення лікарні.

В обох випадках поліцією розпочаті досудові розслідування за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Нагадаємо, 9 червня на трасі Київ – Чоп поблизу села Світин Житомирського району сталася ДТП з потерпілими, рух транспорту був частково ускладнений в обох напрямках.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 6 червня 2024 року внаслідок смертельної ДТП на об'їзній біля Бердичева рух легкових автомобілів був ускладнений, а для вантажівок – перекритий. У ДТП загинув водій DAF.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція подробиці Оліївка об'їзна травма Коростишів 
Матеріали по темі