Суспільство

Вивчайте англійську з американцями

11 June 2024, 11:33

Вивчайте англійську з американцями, з 8 по 17 липня 2024 року відбудеться інтерактивний курс англійської мови у Житомирі за адресою: м. Житомир, вул.Коцюбинського, 5.

MGI викладачі прагнуть допомогти й підтримати українців у цей важкий воєнний час, команда викладачів має можливість приїхати до Вас у місто Житомир та викладати практичний курс англійської мови. Навчання — безкоштовне, кількість місць обмежена, благодійний реєстраційний внесок - 50 грн. По завершенню курсу ми будемо раді вручити MGI диплом та детально розкажемо про усі можливості для того, щоб Ви продовжували вивчати англійську, розвивали здобуті навички та з надією дивилися вперед у майбутнє.

Реєстрація відкрита на сайті: www.mgi4ua.global/events

Реєстраційна форма: forms.gle/mHA34oRMzDEV5TzS6

Інтенсивний курс англійської MGI – це 8 днів поспіль практики англійської з носіями мови. Під час реєстрації та співбесіди Ви можете обрати зручний час занять - одну з чотирьох сесій. Щоденно заняття триватимуть дві години. Перша сесія з 10:00 до 12:00, друга з 13:30 до 15:30, третя з 16:00 до 18:00 та четверта сесія з 19:00 до 21:00. Саме цей MGI курс розрахований для українців старше 16 років. Запрошуємо Вас та Ваших друзів, як з початковим рівнем англійської, так й для тих, хто особисто викладає. Курс MGI допоможе вам покращити Ваш рівень англійської у дружній атмосфері MGI викладачів з США у цей важкий час.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі