Суспільство

Більше мільйона гривень на навчання дітей. Благодійний проєкт школи FLASH

12 June 2024, 10:20

Україна сьогодні переживає складні часи, але завжди є місце для надії та розвитку. Саме таку надію подарував дітям благодійний проєкт “Діти - майбутнє України” від Школи англійської мови FLASH. За 27 місяців роботи цей проєкт зміг надати якісне навчання більше ніж 65 000 дітей. Адже FLASH - це англійська, яку розуміють і результати, які бачать усі. Реалізація проєкту стала можлива завдяки значним фінансовим вкладенням власниці школи FLASH - Тасиць Тетяни Валеріївни. Більше мільйона гривень було витрачено на створення, просування та підтримку цієї благородної ініціативи.

Кожен учень отримав безкоштовний доступ до онлайн-уроків з викладачем та групою, електронний підручник, інтерактивну платформу для виконання домашніх завдань та сертифікат про завершення курсу. Це дозволяє дітям не просто вивчати правила, але й розвивати свої навички спілкування. Кожен викладач школи - кваліфікований спеціаліст, що пройшов спеціальне навчання у внутрішній академії FLASH.

Що говорять діти та батьки про проєкт “Діти - майбутнє України”

- “Дитині сподобалося навчання! Вдалося досягнути правильної вимови буквосполучень. Найбільше йому запам’яталися і сподобалися завдання - квести. Із задоволенням буду рекомендувати проєкт друзям. Велика подяка за вашу працю!”

- “Дитині дуже сподобалися уроки, бо все було дуже структуровано. Навчилися розрізняти основні часові форми. Дівчатка - викладачі на 100% викладалися під час уроків. Звісно ми вже вас порекомендували!”

- “Моїй донечці 6 років. Їй на заняттях було дуже цікаво. До цього курсу не вміла читати англійською мовою. За 3 тижні навчилася. Проєкт вже порекомендували друзям, бо це дуже класно! Подача матеріалу дуже цікава для дітей, все в ігровій формі. Викладач дуже професійна, кожній дитині на уроці приділена увага, хоч їх і багато, перевірено чи дитина запам’ятала. Дуже вдячні.

І таких відгуків тисячі!

Трансформація

Команда Школи FLASH постійно дослухається до своїх учнів. Саме тому було проведено опитування і виявлено потребу учнів у глибшому вивченні граматики англійської мови. Ця тематика виявилась найпроблемнішою. Стояла задача створити цікавий, а головне доступний курс, який би подобався дітям та давав такий бажаний результат - знання. Так було розроблено курс “Time Machine”, де діти у форматі подорожі відвідують різні країни та вивчають часи англійської мови разом із головним героєм - хлопчиком Саймоном.

Щоб курс був дійсно доступним кожному, він проводиться у онлайн форматі. Діти навчаються у невеликих групах, що забезпечує індивідуальний підхід до кожного учня. Коштує таке навчання всього 700 грн/місяць. Це дійсно гарна вартість, враховуючи те, що з дітьми працюють кваліфіковані, досвідчені викладачі та цілодобова техпідтримка, куди можна звернутися з будь-яких питань. А також у вартість входить інтерактивна платформа для домашніх завдань та підручник, розроблений спеціально для цього курсу.

Детальніша інформація та реєстрація на навчання за посиланням: https://flashstudies.net/timemachine/#rec650186611

Заключне слово.

Провівши через свої безкоштовні курси більше 65000 маленьких українців, Школа англійської мови FLASH точно знає у чому головна навчальна потреба сучасних школярів. Проєкт “Діти - майбутнє України” – це не просто освітня ініціатива, це внесок у наше спільне майбутнє, у розвиток нації, яка буде вільно спілкуватися англійською мовою, відкриваючи для себе нові можливості та перспективи. Завдяки зусиллям команди Школи FLASH, тисячі дітей вже отримали шанс на краще майбутнє. І цей шанс залишається відкритим для нових учнів, які прагнуть знань та розвитку.

Долучайтеся вже сьогодні і будете приємно здивовані результатами дитини!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: навчання дитина англійська мова Тасиць 
Матеріали по темі