Події

Рятувальники прибирали повалені дерева у Житомирі та області, понад 10 населених пунктів залишаються без електропостачання

12 June 2024, 11:19

На Житомирщині рятувальники ліквідовують наслідки негоди.

Про це 12 червня повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«Упродовж доби надзвичайники ліквідовували наслідки негоди, що вирувала на території області. Зокрема, 11 червня о 09:13 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників у прибиранні дерева в м. Коростень. Як з’ясувалося, внаслідок поривів вітру гілка впала на поруч припаркований автомобіль. Бійці ДСНС спільно з місцевими жителями відтягнули її на узбіччя дороги», - йдеться у повідомленні.

Також сьогодні вранці аналогічну допомогу надавали рятувальники по прибиранню дерева, яке впало на тролейбусні електропровода у Житомирі.

Крім цього, сьогодні бійці ДСНС відкачували воду з присадибної ділянки житлового будинку в м. Бердичів. Після двогодинної роботи за допомогою автоцистерни та мотопомпи вони відкачали близько 70 куб. м води.

Зараз на одному з підтоплених приватних підприємств вогнеборці відкачують воду в м. Коростень.

До того ж, станом на 06:00 внаслідок негоди та спрацювання автоматики на території області без електропостачання залишаються 13 населених пунктів у Житомирському та Коростенському районах. Наразі фахівцями проводяться відновлювальні роботи.

У пресслужбі Міністерства енергетики України повідомляють, що внаслідок негоди знеструмлено майже 240 населених пунктів.

«Через негоду на 8 ранку було знеструмлено 237 населених пунктів. Зокрема, 117 – у Київській області, 46 – у Чернігівській, 42 – у Хмельницькій, 14 – у Черкаській, 13 – у Житомирській, та 5 – у Сумській області. Тривають відновлювальні роботи», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вранці 12 червня в наслідок негоди у Житомирі на вулиці Перемоги впав старий клен і пошкодив лінії електропередач та тролейбусну.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 4 червня 2024 року у Житомирі рятувальники допомагали прибрати дерево на вулиці Юрія Вороного, яке внаслідок поривів вітру впало на поруч припаркований автомобіль та пошкодило його дах.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС рятувальник дерево негода дорога автомобіль електропостачання електрика 
Матеріали по темі