Суспільство

У Житомирській області через онлайн-аукціон можна приватизувати комунальне приміщення під бізнес

12 June 2024, 11:49

Приватизація комунального майна дозволяє громадам заробляти гроші до місцевого бюджету під час війни. А бізнесу — знаходити приміщення для власної справи в будь-якому регіоні України.

У селищі Головине Житомирської області на приватизацію виставили приміщення на першому поверсі житлового будинку на вулиці Жовтневій, 9. Позмагатися за лот можна на онлайн-аукціоні в системі «Прозоро.Продажі».

Будівля складається з трьох приміщень загальною площею майже 60 квадратних метрів. Всі вони у задовільному стані, під’єднані до електромережі, проте потребують ремонту.

Нерухомість зараз не використовується. Тут можна облаштувати офіс, аптеку, магазин або будь-що інше.

Стартова вартість — понад 130 тисяч гривень. Цінові пропозиції прийматимуть до 19 червня, онлайн-аукціон у системі «Прозорро.Продажі» відбудеться 20 червня.

Чому «Прозорро.Продажі»?

Продаж комунальних об’єктів через «Прозорро.Продажі» допомагає поповнювати бюджет громади. Спорожніла будівля отримує друге життя, а бізнес — приміщення для реалізації ідей. Так, з початку повномасштабної війни органи місцевого самоврядування на Житомирщині провели понад 50 аукціонів з приватизації та заробили до своїх бюджетів більш ніж 120,3 мільйона гривень.

Цю статтю створено завдяки підтримці американського та британського народів через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Управління закордонних справ, Співдружності та розвитку (UKaid). Погляди та думки авторів, висловлені у цих публікаціях, не обов’язково відображають погляди USAID, уряду США, UKaid або уряду Сполученого Королівства.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: приватизація оренда приміщення Прозорро.Продажі Головине 
Матеріали по темі