Події

За добу рятувальники 8 разів відкачували воду із затоплених підвалів та подвір’їв у Житомирській області

13 June 2024, 11:08

За добу рятувальники області вісім разів відкачували воду з підвальних приміщень та подвір’їв.

Про це 13 червня повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«Внаслідок опадів у вигляді дощу ґрунтовими водами минулої доби підтопило території у Коростенському та Житомирському районах. Зокрема, 12 червня о 11:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників по відкачці води з підвального приміщення школи у м. Овруч Коростенського району. Після двогодинної роботи за допомогою пожежного автомобіля та мотопомпи бійці ДСНС відкачали 85 куб. м води», - йдеться у повідомленні.

Протягом доби рятувальники ще 7 разів виїжджали на подібні виклики в м. Овруч, смт Народичі, с. Підруддя Овруцької громади Коростенського району, смт Хорошів Житомирського району та в м. Коростень.

Нагадаємо, 11 червня рятувальники прибирали повалені дерева у Житомирі та області, а з присадибної ділянки житлового будинку в м. Бердичів відкачували воду. Після двогодинної роботи за допомогою автоцистерни та мотопомпи вони відкачали близько 70 куб. м води.

Як повідомляв Житомир.info, 30 квітня 2024 року рятувальники відкачали майже 700 куб. м води з подвір’їв й підвальних приміщень у Житомирі та області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС рятувальник вода підтоплення відкачування води 
Матеріали по темі