Події

На кордоні виявили викрадений Volkswagen Taro, який намагався ввести в Україну житель Житомирської області

14 June 2024, 13:47

На кордоні зі Словаччиною прикордонники виявили автомобіль, який 10 місяців тому викрали у Польщі.

Про це 14 червня інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

«У пункті пропуску «Ужгород» прикордонники виявили транспортний засіб, розшукуваний Інтерполом як викрадений. Ним на в'їзд в Україну зі Словаччини прямував 38-річний громадянин України, житель Житомирської області. Легковик марки «Volkswagen Taro» ввозили на територію України на причепі до іншого автомобіля української реєстрації», - йдеться у повідомленні.

Під час перевірки документів на «Volkswagen» було зафіксовано спрацювання бази даних «Інтерпол». За цим фактом правоохоронці проінформували представників Укрбюро Інтерполу та Ужгородського райвідділу Нацполіції. На запит прикордонників, у Робочому апараті Укрбюро Інтерполу підтвердили, що транспортний засіб 1990 року реєстрації перебуває в обліках як викрадений на території Польщі десять місяців тому.

Автівку та документи на неї передали співробітникам Національної поліції. У діях водія вбачають ознаки правопорушення, передбаченого ст. 289 ККУ «Незаконне заволодіння транспортним засобом».

Нагадаємо, 16 травня регіональний сервісний центр ГСЦ МВС у Житомирській області повідомляв про те, що у сервісному центрі Житомирської області хотіли зареєструвати авто, яке зникло у Києві і майже рік було у розшуку.

Як повідомляв Житомир.info, на початку травня 2024 року житель Львівщини хотів укласти договір купівлі-продажу автомобіля у сервісному центрі поблизу Житомира, але виявилося, що SsangYong Rexton розшукує поліція.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кордон прикордонник автомобіль розшук викрадення Інтерпол 
Матеріали по темі